2017-03-24 12:44:06

TJEDAN DAROVITOSTI - pokusi iz fizike, igre iz vlastite proizvodnje i autoportreti na nov način (petak 24.3.2017.)

Kraj tjedna u kojem smo se posvetili darovitim učenicima zašećerili smo odličnim pokusima iz fizike te igranjem pod odmorima igrom iz vlastite proizvodnje. 2.d razred bio je posebno kreativan u crtanju autoportreta na vrlo neobičan način. Detalje pogledajte u nastavku. 

 

Učitelj fizike Miroslav Žemlić oduševio je publiku brojnim pokusima iz područja fizike. Oni koji već uče fiziku na zabavan su način ponovili gradivo, dok su peti i šesti razredi osluškivali što će sve učiti i do kakvih će sve spoznaja tijekom školovanja dolaziti. Učenjem na zabavan način uvijek smo na dobitku.

 

 

Davd Golubić i Lovro Putarek iz 6.c razreda osmislili su i sami izradili igru za vježanje koncentracije. Privukli su znatiželjnike da se njome poigraju i izazvali čuđenje i oduševljenje. Bravo dečki!! Budite i nadalje kreativni i osmilite još pokoju inovaciju kojom ćete nas oduševiti.

 

 

2. d razred pod vodstvom učiteljice Tihane Vugrinec danas je bio oduševljen crtanjem autoportera, ali na jedan sasvim nov i neobičan način.

 

 

 

 


Osnovna škola Sračinec